Menu Close

APDOVANOJIMŲ LIETUS

Taip jau nutiko, kad trečiokai paskutinę mokslo metų dieną sulaukė padėkų ir apdovanojimų. Pirmiausia už dalyvavimą viktorinoje ,,Mažiau-tvariau! Arčiau-sveikiau!“, kurioje parodė savo žinias apie tvarumą, maisto tausojimą, ekologinius maisto produktus, sveiką mitybą ir fizinį aktyvumą. Visą gegužės mėnesį mokiniai dalyvavo vaisių ir daržovių bei pieno produktų vartojimo skatinimo vaikų ugdymo įstaigose programoje, žiūrėjo filmuotą medžiagą, ruošėsi ir visa klasė  draugiškai sudalyvavo viktorinoje.

Dar šūsnį padėkų gavo ne tik trečios, bet ir ketvirtos klasės mokiniai, lankantys lietuvių kalbos būrelį ,,Kalbos labirintai“. Vaikai kūrė haiku (tai  tokia poezijos iš Japonijos forma, turinti septyniolika visų skiemenų ir tris eilutes) ir dalyvavo tarptautiniame haiku konkurse ,,Kuo būti?“

Ir dar keturios padėkos atkeliavo Vakarei ir Neitei (3 klasė) bei Simonai ir Kamilei (4 klasė, mokytoja Rita Judžentienė) už dalyvavimą respublikiniame pradinių klasių piešinių konkurse ,,Fantastinis gyvūnas“.

                      Praūžė tikras apdovanojimų lietus už padarytus darbus. Tiek nuveikę, dabar jau galime eiti atostogauti. Gražių ir smagių atostogų!

                      Haiku apie atostogas

Vaikai laimingi

Dūksta ir ledus valgo.

Jau atostogos!                                                                                                                                        Mokytoja Sonata Lidžiuvienė

 

 

Skip to content